Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Tuncsik József nyilatkozott

2011.06.30

Tuncsik József  kommentje az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesületének honlapján megjelent bejegyzésre  http://www.budaorsiallatmenhely.hu/hu/udvozoljuk-zold-sziget-allatmenhelyet

 

Az elhivatott összeveszők

Az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete, mely a budaörsi önkormányzat megbízásából üzemelteti az állatmenhelyet Törökbálint határában, leváltotta a régi elnököt  Erzsikét, aki megmaradt elkötelezett állatvédőnek a napi tevékenységei során. Elbocsájtotta a hivatalos gyepmestert is az Egyesület alkalmazásából, aki 11 településen látja el a gyepmesteri feladatokat. Pótlásáról gondoskodott-e vajon a hivatalban lévő egyesületi elnök, vagy az Egyesület ebrendész nélkül üzemelteti a Budaörsi Állatmenhelyet?

  A mostani elnökasszony híven, kitartóan tisztújít, ezért  az alelnök asszony miután ezzel nem ért egyet,   önkéntes támogatóként lép fel a Zöld Sziget Állatmenhely keretein belül valamint a volt  budaörsi telepvezető  szintén itt tevékenykedik és ezek az emberek  olyan elhivatottak, hogy az állatvédelem nem látta kárát a Budaörsi Egyesület tagjai között fellépő nézeteltéréseknek.

Mindazokat akik támogatták az adójuk 1%-val mind a két állatmenhelyet megnyugtathatom, ez a pénz jó helyre került, megfelelően lett felhasználva, valamint az elmúlt év során hozott természetbeni adományok is. A két menhely és a két gyepmesteri telep a vállalt feladtatokat eddig közösen látta el, és  remélem ezután is így teszünk az egy ideje elhúzódó tisztújító viták ellenére is.

  A Budaörsi Állatmenhely kutyáinak létszáma korlátozott, ezért a törökbálinti gyepmesteri telep egy részét, három kennelsort felhasználásra odaadtam azért, hogy további 25 kutyának lehetősége legyen a tovább élésre. A Zöld Sziget Állatmenhely felújította a törökbálinti gyepmesteri telep területét, melynek telephelyén működik,  ezért továbbra is felajánlja és biztosítani tudja a Budaörsi Állatmenhely tehermentesítését. Úgy gondolom, hogy amint az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete a tervezett zajvédő falat megépítenék, akkor megoldódna a létszámprobléma és engedélyt kapnának a jelenlegi férőhelyük tovább növelésére. A befogadott kutyák létszáma égető probléma a Budaörsi Állatmenhelyen, ezért ennek megoldása rendkívül sürgős.  A Zöld Sziget  Állatvédő Baráti Kör és a Törökbálinti Gyepmesteri telep közösen felajánlja, hogy a saját költségén felépíti a zajvédő falat, csupán egy jelszóra várunk, az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete elnökasszonyának engedélyére és hozzájárulására.

A törökbálinti jegyző elvi hozzájárulását adta a zajvédő fal megépítésére, de Pénzesné Végvári Ágnes mereven elutasította, mivel ő igazából nem is állatvédő. hanem elhivatott összeveszők főnöke, ezért nem értem az elutasítást. Bízom abban, hogy előbb utóbb igazi állatvédő lesz.

 Kérjük mindazon önkéntes munkát végző támogatóinkat, akik igazán elhivatottak voltak eddig is, tegyék túl magukat az elhivatott összeveszőkön, támogatásukat továbbra is tartsák fenn, látogassák továbbra is mindkét menhelyet és foglalkozzanak továbbra is a gazdátlan, otthontalan kutyákkal, akiknek nagy szüksége van egy meleg simogatásra, egy sétára vagy akár egy jó szóra.


Törökbálint, 2011. június 30.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Törökbálint

(Csontó László, 2012.01.04 14:05)

Sziasztok Jónapot Kézcsókom :)
Szilveszter estéjén a nagy puffogtatásban világgá ment két kutyusunk .Mind kettő zsemle színű.Egy tacsi és egy tacsi méretű hosszú szőrű szuka.valószínűleg párban járnak ugyanis anya és lánya.
a felsővárban lakunk a József hegy utcában.Kérem aki látta őket jeleze a
202563657 es telefon számon.Köszönöm szépen.

Veszprém-Budaörs

(Kukel Péter, 2012.01.04 11:18)

Tegnap találtunk egy skót juhász kutyát. Felhívtam a budaörsi állatmenhelyet. Ételosztás miatt, azt ígérték, majd ha végeznek hívnak. Ma reggel vették fel a telefont, én hívtam őket... 500m-re vagyunk a telephelyüktől, még sem veszik át a kuytust, mert terültileg Törökbálinthoz tartoznak. Nem gondolom, hogy őket fogom támogatni...

2040 budaörs

(kiss Ádám, 2011.12.15 12:19)

kint jártunk a budaörsi állát menhalyen és katasztrofa amiot müködik nem is értem hogy mért nem szárjákbe

páty

(robi, 2011.12.15 12:22)

Talán Anyádér

páty

(robi, 2011.12.15 12:23)

Talán Anyádér

Re: 2040 budaörs

(Budaörsi menhely, 2011.12.30 20:44)

Kedves Kiss Ádám, köszönjük a hozzászólást!!!! Érdeklődnék, h mi a katasztrófa amit észlelt!!!!!
ROBI!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!