Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

"Felelős vagy azért, amit megszelidítettél"

2011.06.30

A Zöld-sziget Állatmenhely frissen alakult Törökbálint határában, az egykori gyepmesteri telep területén. Önkéntes fiatalok építik lelkesen , a régi béristállót és annak udvarát, melléképületeit alakítják át, hogy a  gazdátlan kutya, macska és egyéb kisállatok ideiglenes szállásául szolgáljon. Az alapítvány nemcsak a házikedvencek, hanem ló, kecske, birka és egyéb haszonállat befogadására is alkalmas, amennyiben szükség úgy hozza, hogy a rossz tartási körülmények  miatt valamely háziállat elkobzásra vagy mentésre kerül.

Lelkes állatvédőket, fiatalokat-időseket örömmel látunk, hogy segítő kezeikkel és adományaikkal részt vegyenek   a menhely kialakításában és üzemeltetésében. Örökbefogadó gazdikat is várunk, akik gondos szerető családot adnak elárvult kutyák-macskák számára, vagy olyan állatvédő családokat, akik csak egy feledhetetlen napot szeretnének eltölteni a hálás kisállatok körében. Köszönettel fogadjuk  az adományokat bármilyen formában is érkeznek, lehet építőanyag, eleség az állatoknak vagy gyógyszer, de a pénzbeni adományok is nagy-nagy segítséget jelentenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kosikbarbi@gmail.com

(Kósik barbara, 2012.02.06 12:41)

Kedves Zöld Sziget Állatmenhely,Facebookon követem munkátokat, sokat jelent nekem, hogy látom, mindent megtesztek azért, hogy segítséget nyújtsatok az elhagyott, elveszett állatokért. Éppen ezért most, hogy munkáltatóm, az OTP bank egy pályázatot hirdetett az önkéntesség jegyében, ti jutottatok eszembe. Közösségünk írt is egy pályázatot, amivel azt szeretnék elérni, hogy állateleséget tudjunk venni a kis lakóknak, illetve saját munkánkkal, mint önkéntesek segíthessünk nektek.

Szeretnénk veletek személyesen is felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük miben tudunk segíteni, nektek mire van szükségetek, hogyan tudnánk a leghatékonyabbak lenni.Várom a válaszotokat, hogy megbeszélhessünk egy időpontot, amikor találkozhatnánk.Szép napot:


Kósik Barbara

70/6240340